My Profile

Profile Avatar
fotballdrakter Italien
44 Ocean Pde
Buchanan, QLD 4816
Australia
(07) 4072 6544 http://www.mgbookcoversanddesigns.com/belgien.htm
Ibra innspilt fotballdrakter barn gang followup lek med Andres Iniesta og Xavi Hernandez i Barcelona, ​​Clarence Seedorf og Andrea Pirlo i AC Milan, og Luis Figo og Samuel Eto o navn på Inter Milan. Interessant, en rad med gode spillere som tilsynelatende ikke gjør det entusiastisk. Han faktisk sjalu på Ronaldo stadig fem ganger verdensmester spiller og rangere spilleren svært fenomenal. Jeg tror Ronaldo var fantastisk. Hva den gjør er alltid bare wow! Juventus 19 Leonardo Bonucci drakt Zlatan Ibrahimovic sa med ærefrykt som rapportert av Express.Zlatan Ibrahimovic protesterte standarden på dommer i Premier League etter å ha fått et gult kort på slutten av spillet i Manchester Uniteds 3-1 seier søndag i løpet av Swansea.
Det ble gjort for å gjennomgå en suspensjon i en kamp neste uke mot Arsenal. Ibrahimovic scoret to ganger i Uniteds komfortabel seier på Liberty Stadium, fullfører Paul Pogba åpningen mål på kvart-time kamp Mike van Liverpool 5 Georginio Wijnaldum drakt der Hoorn trakk en tilbake for vertene like før Ibrahimovic bør få gult i fysisk kontakt med Swansea innbytter Leroy Fer. Jeg synes vi spilte i England, er det ikke? Han sa. Du spiller grov i England, det er hva jeg har hørt. 'To scoringer av Zlatan Ibrahimovic inspirere Manchester United til seier over verts Swansea City 3-1.
Og tidligere Sverige kaptein Zlatan Ibrahimovic ble spøkefullt sa, jeg trodde det var bare meg som har scoret 25.000 mål! , Etter å ha fotballdrakter levert sine mål Manchester United flyttet opp ett hakk til nr 6 sammenlagt. Ibrahimovic mål som hadde utlignet endret til 2-0 på Liberty Stadium på søndag er målet med 25 000 i historien av Premier League og bli det første målet for de to målene scoret av spissen, med Paul Pogba scoret åpner etter en fjerdedel av en time av kampen. På spørsmål om han var klar over hans prestasjoner som pemcetak Portugal drakt kortermet mål-25000, Ibrahimovic spøkefullt sa: Akk, nei, jeg vet ikke. Jeg trodde det var bare meg som har scoret 25 000!
Ibrahimovic første mål for å stoppe dårlig rekord med seks kamper uten å score i alle turneringer, mens det andre målet var det 400 mål i klubbfotball at han måtte forsvare.Zlatan Ibrahimovic var svært lært en masse videoer av Marco van Basten. Dette forklares med figuren av Fabio Capello. Tidligere Juventus og England sjefen har trent Zlatan under ham når i Torino før, og bekreftet at han hjalp hone talenter behandling spissen ved å se virkningen av den tidligere fotballstjerne.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.